2019. szeptember 15., vasárnap

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

Véget ért a Folkfórum fesztivál, amelyet első alkalommal szerveztünk meg a marosvásárhelyi várban. A fesztivál ideje alatt több ezer látogató élvezhette a színes programkavalkádot.

Köszönjük támogatóinknak és azok személyzetének, hogy hozzájárultak a rendezvényünk sikeréhez. Külön köszönet a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatalnak, a Hagyományok Házának és a Maros Megyei Tanácsnak, hogy lehetővé tették a Folkfórum megvalósítását.

Támogatóink: Maros Megyei Múzeum, Maros Megyei Alkotások Háza, Marosvásárhelyi RMDSZ, Visit Mureş, Spectrum Színház Egyesület, Marx József fotóklub, Yorick stúdió, Válaszúti Kallós Alapítvány, Kamaszok színtársulat, „Táncolj velünk most” oktatócsapat, Neodesign, 

Webimage, Médiapartizán, Erdélyi pálinkaház, kelementelki Orbán pincészet, Csíki Sör, Dósa Agro Prod Com Kft., Marosszéki Íjászok, Napsugár, Borsika, Boróka és Csillagfény néptáncegyüttesek, Fagyöngy citerazenekar

Külön köszönet a vár igazgatóságának és munkaközösségének, hogy rendezvényünk partnerei voltak, valamint médiapartnereinknek.

A FOLKFÓRUM szervezőcsapata nevében 

Barabási Attila Csaba, a Maros Művészegyüttes igazgatója