2019. augusztus 17., szombat

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház nézőivel összefogva

és a Merkúr üzletlánc segítségével szervezte meg az Osszuk meg az ünnep örömét! című kampányt, melynek keretében december–január folyamán adományokat gyűjtöttek a rászorulóknak. 

Az idei kampány révén a színház a Krisztusért és Egyházért CE Szövetséget segítette, egész pontosan a szövetség marosvásárhelyi fiókszervezetének két tevékenységéhez járult hozzá adományokkal: idős, segítségre szoruló személyeknek és a Dorcas család típusú gyermekotthonban élő árva, szétesett családból származó vagy szociálisan nehéz helyzetben levő családok gyerekeinek nyújtottak támogatást a segélycsomagokkal.

A támogatásnak része volt egy ajándék színházlátogatás is. A megajándékozottak a február 9-i A láthatatlan hóhér „és már senki sem” című krimit tekintették meg nagy élvezettel, ezt követően közös fotót készítettek az előadás alkotóival.

Agatha Christie  A láthatatlan hóhér „és már senki sem” című darabja február 17-én, vasárnap este 7 órától is megtekinthető a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Nagytermében. (pr-titkárság)