2021. május 13., csütörtök

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

Május 17-étől megkezdődik a marosvásárhelyi bölcsődékbe való beiratkozás a 2021/2022-es tanévre. A kérvényeket első szakaszban online 2021. május 17–31. között lehet benyújtani. 

A szükséges információkat kifüggesztik a megyeszékhelyi bölcsődéknél és a Bölcsődeigazgatóságnál, valamint közzéteszik az önkormányzat honlapján és a közösségi hálókon, sajtóközleményekben. A beiratkozás I. szakaszában mindössze két kitöltött dokumentumot kell beküldeni/benyújtani: a kérvényt és a beleegyezést. 

A beiratkozási kérvény, illetve a mindkét szülő által kitöltendő, a személyes jellegű adatok feldolgozására vonatkozó beleegyezés (a kérvény melléklete) letölthető Marosvásárhely honlapjáról, az „Online szolgáltatások – Szükséges iratok és típusnyomtatványok – Bölcsődeigazgatóság Közszolgálat” menüpontnál, illetve megtalálható a Bölcsődeigazgatóság székhelyén. 

A kitöltést követően, a beiratkozási kérvényt és a személyes jellegű adatok feldolgozására vonatkozó beleegyezést az inscrieri.crese@tirgumures.ro e-mail-címre kell küldeni, megjelölve azon bölcsődét, ahova a beiratkozás szól. 

A beküldött/benyújtott kérvényekre iktatószámmal ellátott választ küldenek.