2020. október 23., péntek

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

Bábszínház a hét végétől

E hét végétől színes, megújult műsorral és kedvezményes családi bérlettel várja nézőit a marosvásárhelyi Ariel Ifjúsági és Gyermekszínház. A Nyomda utca 4. szám alatti intézmény alkotócsapata közleményében elárulta: nagyon várják, hogy újra gyerekzsivajtól legyen hangos a színház. 

Az új évad a hét végén, október 2-án, pénteken veszi kezdetét. Amint írják, az idei évadban elsősorban a családok számára szeretnének közös meseélményt és gondtalan kikapcsolódást nyújtani. Előadásaik időpontjait úgy módosították, hogy azok kicsinek-nagynak megfeleljenek, élménydús programot kínálva szülőnek, nagyszülőnek és gyereknek egyaránt. Ugyanakkor kiemelten fontosnak tartják a biztonságot, éppen ezért az előadások alatt jól kiszellőztetett, előírásszerűen fertőtlenített és a megfelelő távolságtartást lehetővé tevő környezetet biztosítanak a nézőknek.

Az előadások minden szerdán és pénteken délután 6 órakor, illetve minden második vasárnap délelőtt 11 órakor kezdődnek.

A varázstükör


Az Ariel Ifjúsági és Gyermekszínház októberi műsortervét az alábbiakban olvashatják. 

Október 2., péntek, 18 óra: A varázstükör. Október 7., szerda, 18 óra: Vándor Miska. Október 9., péntek, 18 óra: Hoppláda. Október 11., vasárnap, 11 óra: A varázstükör. Október 14., szerda, 18 óra: Lúdas Matyi. Október 16., péntek, 18 óra: Volt egyszer egy. Október 21., szerda, 18 óra: János vitéz. Október 23., péntek, 

18 óra: Vándor Miska. Október 25., vasárnap, 11 óra: Lúdas Matyi. Október 28., szerda, 18 óra: A brémai muzsikusok. Október 30., péntek, 18 óra: Piroska és a farkas.

A színház fenntartja a műsorváltoztatás jogát, jegyet csak telefonos foglalást követően lehet vásárolni, telefonos helyfoglalás naponta 9-13 óra között a 0740-566-454-es telefonszámon lehetséges. Az előadások helyszíne az Ariel színház nagyterme – Nyomda (Poligrafiei) u. 4. (Knb.)