2022. június 30., csütörtök

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

Az Auchan City Mureş, amelyet tíz nap alatt alakítottak ki a volt Real épületében, amelyet átalakítottak és kibővítettek, több mint 6.000 négyzetméteren fekszik, és több mint 40 ezer termékkel várja a vásárlókat.

Fotó: Nagy Tibor


Vásárhelyen, a Tudor negyedben nyílt meg az Auchan üzletlánc második áruháza. Az új bevásárlóközpontot szalagavatóval egybekötött sajtótájékoztatón mutatta be Tatian Diaconu, az Auchan Románia vezérigazgatója, Iulian Bogdan, a Déli Auchan menedzsere, Ioana Toşa regionális igazgató. Jelen volt Claudiu Maior, a polgármester tanácsadója, Nicolae Băciuţ, a megyei művelődési igazgatóság igazgatója.
Az Auchan City Mureş, amelyet tíz nap alatt alakítottak ki a volt Real épületében, amelyet átalakítottak és kibővítettek, több mint 6.000 négyzetméteren fekszik, és több mint 40 ezer termékkel várja a vásárlókat. Saját pékséggel rendelkezik, naponta frissen sült kenyérféléket és péksüteményeket kínál. A „magyar részlegen” több mint 300-féle, kizárólag magyarországi termékből lehet válogatni. Modern, tágas, kényelmes, világos. A nem élelmiszertermékek közül kiemelhetjük a játékrészleget vagy az illatszer- és tisztítószerrészleget. Harminc pénztárnál lehet fizetni.
Ez volt a tizenötödik felújított és átalakított Auchan hipermarket abból a húszas sorozatból, amelyeket a Real marketekből alakítottak át. A Promenada mallal közösen ingyenes szállítást biztosítanak a vásárlóknak: * 1-es vonal: Auchan Promenada a főtér és a December 22. útvonalon * 2-es: Auchan Promenada – Szabadság utca, Unirii útvonalon * a 3-as közös vonal: Auchan Promenada, Kövesdomb, Tudor negyed, Auchan City Sud. Lesz két saját járat is: * a 4-es az Auchan City Sud, a főtér és December 22. útvonalon, valamint az 5-ös az Auchan City, főtér, Unirii negyed vonalon. 
A személygépkocsival érkezőket 400 helyes ingyenes parkoló várja.
Az Auchan csoport a világon a 10. helyen áll: 15 országban van jelen, 302.500 munkatárssal. Egyebek mellett  774 hipermarket, 817 szupermarket, 362 Immocham kereskedelmi központ alkotja.
2006. november 7-én nyílt az első Auchan hipermarket Bukarestben, majd Románia más tíz városában. 2013 szeptemberéig 20 Real üzletet vásárolt meg és alakított át.
Jelen pillanatban Romániában 31 üzlet működik, kettő építés alatt van, ezek összfelülete 252.000 négyzetméter, 10.125 alkalmazottal.