2022. június 30., csütörtök

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

Sajtóértesülések szerint Kylian Mbappé megállapodott a Real Madriddal, ugyanakkor ezt egyelőre nem rögzítette a spanyol futballklub és a világbajnok francia támadó.

Több hírforrás arról számolt be hétfő este, hogy a 23 éves futballista, akinek június 30-án lejár a szerződése a Paris Saint-Germainnél, évi 30 millió eurós fizetésre, egy 120 millió eurós aláírási bónuszra, illetve a nevéből keletkező bevételek jelentős részének megtartására bólintott rá a Real Madridnál.

Mbappé vasárnap vette át pályafutása során harmadszor a francia bajnokság legjobb játékosának járó elismerést, a díjátadón úgy fogalmazott, nem ezen az ünnepségen akarja közölni a jövőjével kapcsolatos döntését, de annyit elárult, hogy határozott a kérdésben.

Mbappé 2017-ben az AS Monacótól szerződött a PSG-be, ahol azóta 141 mérkőzésen 116 gólt szerzett, a francia válogatott tagjaként 2018-ban világbajnoki győzelmet ünnepelhetett.

Mindenki beszél, de senki nem tudja… – írta ehhez a fotóhoz a PSG francia sztárcsatárja egy korábbi posztjában, amelyet közösségi oldalán tett közzé