2022. október 4., kedd

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

Idén először szervezték meg az Ms Classic Days nevű régiautó-kiállítást a marosvásárhelyi Ligetben.


Idén először szervezték meg az Ms Classic Days nevű régiautó-kiállítást a marosvásárhelyi Ligetben. A rendezvény csütörtökön, június 4-én vette kezdetét, az érdeklődők négy napig csodálhatták a szebbnél szebb autókat.

A hangulat fokozása és a régi idők felelevenítése érdekében a Style Mile csapata modelljeit a kornak megfelelő sminkkel, hajviselettel és öltözékkel ruházta fel, hogy az inspirált fotósok és érdeklődők még élethűbben visszautazhassanak a múltba.

A kornak megfelelő ruhákról Máthé Annamária és Szakács Ágnes gondoskodott. A két divattervező odaadásának köszönhetően a ruhák tökéletesen tükrözték az akkori viseletet.

„Nagyon megtisztelő, hogy egy ilyen színvonalas rendezvényen részt vehettem. Minden kor divatjának megvan a maga szépsége és sajátossága, és nagyon jó érzés volt feleleveníteni ezeket az általam tervezett és készített ruhákkal. A modell-lányok is jól érezték magukat a ruhákban, és jó látni, hogy városunk megbecsüli ezt a fajta művészetet” – nyilatkozta Máthé Annamária.

A modellek hajáról és sminkjéről Buzsa Eleonóra és Márkos Ildikó gondoskodott.

Bár ezen a színvonalas rendezvényen nem a Style Mile csapata volt a fő attrakció, mégis sikerült mosolyt csalniuk az érdeklődők arcára és még élethűbben ábrázolni a múltat.

„Nagyszerű élmény volt számomra a csodálatos régi autók között tölteni ezt a hétvégét. Teljesen beleéltem magam a feladatomba, igazi ’60-as évekbeli dívának éreztem magam” – nyilatkozta Man Henrietta, a Style Mile csapat egyik modellje.

Székely Noémi Evelyn