2021. október 26., kedd

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

Délkelet-Európa legjelentősebb nemzetközi sütőipari, cukrászati-gasztronómiai, fagylalt-, kávé- és vendéglátóipari szakmai kiállítására kerül sor szeptember 21–23. között Aradon. Termékek, szolgáltatások és technológiák legszélesebb skálája tekinthető majd meg a kültéri és beltéri standoknál: a legújabb technológiáktól és felszerelésektől kezdve, innovatív alapanyagokon és eszközökön, szoftvermegoldásokon és professzionális higiéniai megoldásokon át egészen a csomagolásokig és tortadíszítő elemekig mindent megtalálnak a látogatók.

A GastroPan kiállítás 12 évig sikeresen tömörítette a szektor legfontosabb szereplőit, valamint az innovatív technológiák legjavát, ezáltal üzleti katalizátorként működött, minden érdekelt fél számára elérhetővé téve az információt és a lehetőségeket egyaránt. A koronavírus-járvány okozta negatív hatások ellenére a szervezők mindent megtesznek annak érdekében, hogy a rendezvény továbbra is kiváló inspirációs forrásként szolgáljon mindazok számára, akik a vendéglátóipari, cukrászati vagy pékipari szektorban szeretnék vállalkozásukat elindítani, fejleszteni vagy akár újraindítani. A szervezés a legszigorúbb járványügyi megelőzési és biztonsági intézkedések mellett zajlik. Idén a fő a hangsúlyt az innovatív üzleti megoldások megtalálása és ismertetése kapja, amelyek nemcsak arra alkalmasak, hogy a krízishelyzetből kiragadják a vállalkozásokat, hanem hogy a termékek és szolgáltatások minőségét és piaci értékét jelentős mértékben növeljék.


A GastroPan kiállítás megoldásokat kínál a járvány utáni fellendüléshez

A következő GastroPan kiállítás új perspektívákat és megoldásokat nyújt a vendéglátóipari, cukrászati és pékipari szegmensek számára. Mind az egész társadalom, mind a gazdasági közeg lassan elkezdett hozzáidomulni a kényszerítő körülmények hatására létrejött „új normalitáshoz”, melyet a koronavírus-járvány által generált gazdasági helyzet határoz meg. A krízis által jelentős mértékben érintett felek közé sorolhatjuk azokat a vállalkozásokat, melyek pont a GastroPan elsődleges célközönségét képezik. Minden tényezőt és kontextust figyelembe véve viszont, bármennyire is kritikusnak tűnik az aktuális helyzet, ez ugyanakkor egy lehetőséget is magában hordoz, ami a vállalkozások jövőbeli átformálását illeti, és a stratégiai, átgondolt tervezés teljesen új, felfele ívelő irányvonalat szabhat bármely érintett vállalkozás számára. Talán most a legalkalmasabb az idő arra, hogy innovatív ötletekbe és megoldásokba fektetve a megváltozott igényekkel jellemezhető, új fogyasztói réteg elvárásait megismerve ezt minél magasabb minőségben kiszolgálják, ily módon bebiztosítva a szolgáltatás vagy a termék reális piaci értékét és az irányába növekvő keresletet.


Fedezzék fel biztonságban a GastroPan kiállításon bemutatott megoldásokat!

A kiállítás tárt kapukkal vár minden résztvevőt, bonyolult belépési procedúrák nélkül! A szervezők készek a hatóságok által előírt és javasolt biztonsági protokoll és intézkedés teljes körű betartására, ami a résztvevők teljes biztonságát garantálja. A fertőtlenítő pontok kihelyezése és működtetése, a látogatók nyomon követése, szűrése és korlátozása olyan hatékony és bizonyítottan bevált intézkedések, amelyeket természetesen alkalmaznak. 


A pékek, cukrászok és szakácsok megmutathatják tehetségüket

A kiállítás keretében újra megszervezik a GastroPan versenyeit is, és átadják a 2021. Év Tortája és a 2021. Év Kenyere trófeákat. A GastroPan versenyei három fő kategóriára oszlanak: első nap, szeptember 21-én a CUKRÁSZ kategória versenyszámaira kerül sor, a második napot, azaz szeptember 22-ét a PÉK-PÉKSÜTEMÉNY kategóriának szentelik, és a harmadik napon, szeptember 23-án tartják a GASZTRONÓMIAI versenyeket.

A GastroPan kiállítás szeptember 21–23. között várja látogatóit, 10–18 óra között. A belépés meghívóval vagy belépőjeggyel történik, amely ingyenesen elérhető a www.gastropan.ro weboldalon. A GastroPan 2020-ra kiadott meghívók és belépőjegyek érvényesek maradnak. (közlemény)

Fotó: Facebook GastroPan