vasárnap, április 23, 2017

Megemlékezés

 • AMBRUS JÁNOSRA

  Öt éve, hogy rászállt szívünkre a bánat, nincs semmi, ami ennél jobban fájhat. Veled együtt volt teljes az életünk, hogy elmentél, elvitted minden örömünk. Múlnak az évek, Te nem vagy már velünk, de tovább élsz szívünkben, soha nem feledünk. Fájó szívvel emlékezünk április 22-én a drága férjre, drága jó édesapára, nagyapára, a  küsmödi születésű backamadarasi AMBRUS JÁNOSRA. Nyugodjál békében, drága jó édesapánk! (v-I)

  Érvényesség: április 28, 2017 - 15:06 (5 nap 6 óra)
 • TRÓZNER SÁRA szül. Henszelmann

  Te, aki annyi szeretetet adtál,

  Te, aki mindég mellettünk álltál,

  Te, aki soha nem kértél, csak adtál,

  örökre itt hagytál.

  Édesanyánk, TRÓZNER SÁRA szül. Henszelmann halálának 17. évfordulóján szomorú szívvel emlékezünk. Nyugodj békében, az Úristen szent nevében! Családod, barátaid, volt tanítványaid. (516-I)

  Érvényesség: április 28, 2017 - 15:06 (5 nap 6 óra)
 • LUTYÁN ROZÁLIÁRA

  Az idő elmúlhat, szállhatnak az évek, míg élünk, velünk lesz szép emléked. Szomorú szívvel emlékezünk április 21-én LUTYÁN ROZÁLIÁRA halálának tizenegyedik évfordulóján. Emlékét őrzik lányai, fia, menye, unokái és azok családja, valamint dédunokái. (52936-I)

  Érvényesség: április 27, 2017 - 17:56 (4 nap 9 óra)
 • SZÁSZ ALBERT

  Összetört szívünk fájdalmával emlékezünk arra a szomorú napra, április 20-ára, amikor két éve, hogy a nyárádszentbenedeki SZÁSZ ALBERT hosszú betegség után hirtelen elhunyt. Fájó szívvel emlékezik rá szerető felesége, bánatos leánya, Ilike és veje, Jancsi, menye, Gyöngyi, unokái: Tünde és férje, Csabi, Arabella és férje, Radu, Zolika, dédunokái: Ivettke és Kincső, valamint a rokonság. Nyugodj békében, tata! (59-I)

  Érvényesség: április 27, 2017 - 17:56 (4 nap 9 óra)
 • ifj. IGNÁTH LÁSZLÓ

  Nehéz a kő, de nehezebb a bánat,

  mely szívére borult az egész családnak.

  Egy pillanat alatt elszállt életed,

  itt hagytál minket, kik oly nagyon szerettek.

  Ott pihensz, ahol nem fáj semmi,

  nyugalmadat nem zavarja senki.

  Fájdalomtól megtört szívvel emlékezünk április 22-én életünk legszomorúbb napjára a nyárádkarácsonyfalvi ifj. IGNÁTH LÁSZLÓ halálának első évfordulóján. Emlékét őrzik egy életen át őt soha nem felejtő bánatos szülei, testvére és családja. (527-I)

  Érvényesség: április 27, 2017 - 17:56 (4 nap 9 óra)
 • TÜNDE MEISTERRE szül. Toth

  „Én nem haltam meg, az, ami nektek voltam, még mindig vagyok, nevezzetek nevemen, beszéljetek hozzám könnyen és egyszerűen, mint mindig. Gondoljatok rám, hiszen én itt vagyok veletek, csak a hegyek és folyók túloldalán.” Szomorúan emlékezünk április 21-én a drága gyermekre, TÜNDE MEISTERRE szül. Toth halálának 2. évfordulóján. Jóságod, szereteted bennünk él tovább. Bánatos szeretteid. (499-I)

  Érvényesség: április 27, 2017 - 17:56 (4 nap 9 óra)
 • LŐRINCZI SÁNDORRA

  Fájó szívvel emlékezünk április 21-én LŐRINCZI SÁNDORRA halálának 16. évfordulóján. Emlékét szívünkben őrizzük. Fia, Albi, menye, Ica, unokái: Márta és Tünde családjukkal. Nyugodjon békében! (534-I)

  Érvényesség: április 27, 2017 - 17:55 (4 nap 9 óra)
 • BÁLINT VIKTOR

   

  Elmentél, pedig sok dolgod lett volna még, megtölteni szépséggel a család életét. Elmentél, s veled együtt eltűnt a remény. Veled vagyunk most is, te pedig velünk vagy, mert szeretetünk irántad oly végtelenül nagy. Megtört szívvel és soha el nem múló fájdalommal emlékezünk április 20-án életünk legszomorúbb napjára, a szeretett férj, édesapa, após, BÁLINT VIKTOR (Cupi) halálának 3. évfordulóján. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes!  Emlékét őrzi bánatos felesége, három gyermeke: Orsi, Barni, Szidi és menye, Luisa. Nyugodj békében, drága papa! (536-I)

   

  Érvényesség: április 26, 2017 - 17:52 (3 nap 9 óra)
 • ifj. KONCZ KÁLMÁNRA

  Elvesztettem azt, akit annyira szerettem, jókedvem, nyugalmam vele elvesztettem. Sosem halványul szívemben emléked, soha nem szűnik meg lelkem gyásza érted, míg élek, nem feledlek téged. A sok fénykép, mely őrzi emlékedet, s egy betegség, mely elvette életed. A bánat, a fájdalom örökre megmarad, mindig velem leszel, az idő bárhogy halad. Nyugodj csendesen, legyen békés álmod, találd meg odafenn örök boldogságod. Soha el nem múló fájdalommal emlékezem ifj. KONCZ KÁLMÁNRA halálának 4. évfordulóján, április 20-án, amikor a kegyetlen halál elragadta a drága gyermekemet 46 éves korában. Megtört szívű édesanyja. (540-I)

   

   

  Ismét eltelt egy év nélküled, mely sokkal nehezebb, mint képzeled. Hihetetlen, hogy már 4 éve fiatalon elmentél, s a szívünkből egy darabot elvittél. Fájó szívvel emlékezünk KONCZ KÁLMÁNRA. Két testvére: Baba és Kati, valamint családjuk. Nyugodj békében! (540-I)

   

   

  Elmentél tőlünk, mint a lenyugvó nap, de szívünkben élsz és örökké ott maradsz. Nem múlnak el ők, kik szívünkben élnek, hiába szállnak árnyak, álmok, évek. Köszönjük, hogy a miénk volt, s az is maradt. Négy éve immár, hogy az Úristen áttette őt egyik tenyérből a másikba. Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk ifj. KONCZ KÁLMÁNRA, a helyi rendőrség volt alkalmazottjára. Szerető felesége, Enikő, leánya, Betty és fia, Rolli. Nyugodj békében! (554-I)

  Érvényesség: április 26, 2017 - 17:42 (3 nap 9 óra)
 • SZÁVUJ JÓZSEF ANDRÁSRA

  Az idő elmúlhat, szállhatnak az évek, de a mi szívünkben megmarad szerető emléked. Emléke él és élni fog, míg szívünk a földön dobog. Megtört szívvel és soha el nem múló fájdalommal emlékezünk  április 20-ára, életünk legszomorúbb napjára, a szeretett férjre, édesapára, SZÁVUJ JÓZSEF ANDRÁSRA halálának 2. évfordulóján. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes! Emlékét őrzi bánatos felesége és fia. Nyugodjál békében! (492-I)

  Érvényesség: április 26, 2017 - 17:40 (3 nap 9 óra)