hétfő, május 21, 2018

Váltson ki egy filmkockát, segítse a Márton Áron film elkészítését!

Adományozó filmkockajegyek Marosvásárhelyen is

Az Áron Film Egyesület által kibocsátott adományozó filmkocka-jegyek a Merkúr üzletek mellett most már a Kultúrpalota jegypénztáránál, a TimKo pékség üzleteiben és az Intershop üzletben is megtalálhatók.
Mint ismeretes, az Áron Film Egyesület 5, 10 és 50 lejes adományozó filmkockajegyeket bocsátott ki, amelyek kiváltásával bárki támogathatja a Márton Áron püspök és népe életét bemutató filmet. A nagyjátékfilmet a Márton Áron szellemiségét valló közösség összefogásával és anyagi támogatásával készítenénk el.
Az adományozó filmkockajegy technikailag megkönnyíti az adomány átadását és biztosítja az adományozó nevének dokumentálását. Azt szeretnénk, hogy hálából megőrizzük mind a támogató közösségek, intézmények, mind a magánszemélyek nevét. Ezért arra kérjük az adományozót, hogy a filmkockajegy felső részére írja fel a nevét, míg a jegy hátlapjára a lakhelyét. Ezt a részt tépje le, és az adománnyal együtt dobja az urnába.
A cégek, intézmények a www.martonaronfilm.ro oldalon megtalálhatják a banki átutaláshoz szükséges adatokat.
Aki más úton szeretné segíteni a film létrejöttét, az adományát beviheti bármely plébániára, parókiára – olvasható az Áron Film Egyesület közleményében.