hétfő, április 23, 2018

Szünetelt a vízszolgáltatás, a lakókat nem értesítették

Hosszú „eseménytelen” idő után meglepetésben volt részünk: február 5-én, vasárnap délelőtt hosszabb-rövidebb időre az Înfrăţirii utca több tömbházában megszűnt az ivóvízellátás. Feltételezhetően nem az AQUASERV alkalmazottai unatkoztak, hanem valami gubanc történt a hálózaton. Úgy látszik, valamit tajkoltak, mivel délután és éjszaka a vízellátás helyreállt.

Sajnos, február 6-án, hétfőn reggel ugyanaz a helyzet megismétlődött. Érdeklődésünkre az Aquaserv röviden közölte, hogy 8 és 15 óra között a vízellátás szünetel. Közben a háztartásokban menne a mosás, mosogatás, főzés stb…

Kérdem én, hogy lehet ezt minősíteni 2017-ben, amikor van telefon, rádió, helyi tévé stb.? Egy cég miért nem veszi a fáradságot értesíteni fogyasztóit? 

Varga Jenő, Marosvásárhely

 

Szerk megj. Utánanéztünk, meghibásodás történt a hálózaton, ami előre nem közölhető a fogyasztókkal. Az Aquaserv honlapján közölte, hogy emiatt február 6-án 8-15 óra között szünetel a vízszolgáltatás a Harmónia, a December 1. út 185–217. számai között, az Áldás (Rodniciei) és a Hidegvölgy utcában. Persze, nagy bosszúság víz nélkül maradni!