vasárnap, május 27, 2018

Gólzáporos MSE-győzelem a városi rangadón

Három nagy különbségű győzelmet jegyeztünk a 4. ligás labdarúgó-bajnokság 5. fordulójában. A legtöbb találat Marosoroszfalun született, ahol az elmúlt évad bajnoka tízet rámolt be a gyenge képességű Kutyfalvának. Marosvásárhelyen az éllovas MSE hetet rúgott a városi rivális (és az eddigi négy fordulóban veretlen) Gaz Metannak, míg Nagysármás hatszor talált be a ranglista utolsó helyén álló Dánosnak. A Marosludas hazai környezetben nem tudott nyerni Ákosfalva ellen, amely a mostani évad szép meglepetését nyújtja eddigi szereplésével – öt forduló után is veretlen az alakulat. A ludasiak emiatt visszaszorultak a ranglista harmadik helyére.

A forduló negatív eseménye Náznánfalva meg nem jelenése, a megyeszékhellyel szomszédos nagyközség csapata tiltakozásképpen nem vállalta a játékot Nyárádszeredában amiatt, hogy az előző körben két játékosukat szerintük indokolatlanul súlyos büntetéssel sújtották fegyelmi kihágásuk következtében.

Az 5. forduló eredményei: Mezőméhes – Marosvásárhelyi Atletic 2-4, Marosludas – Ákosfalva 1-1, Nagysármás – Dános 6-0, Marosvásárhelyi Gaz Metan – Marosvásárhelyi MSE 0-7, Nyárádszereda – Náznánfalva 3-0 (játék nélkül), Marosoroszfalu – Kutyfalva 10-0, Dicsőszentmártoni Unirea Tricolor – Szováta 2-3