kedd, június 19, 2018

Családi nap a Škoda Ingricopnál

Ötletes rendezvénnyel szólította meg vevőit a Škoda gépkocsimárkát forgalmazó cég, a marosvásárhelyi Ingricop. Május 19-én, szombaton másodszor szerveztek családi napot a Dózsa György utca 194/A szám alatt levő bemutatóüzletben és autószervizben, ugyanakkor a telephely udvarán. 

A rendezvényre nagyon sok család jött el, így öröm volt látni, amint a szülők a gyerekekkel együtt részt vettek a cég által szervezett programokon. A felnőtteknek bemutatták az új Škodát, a gyerekek is beülhettek a járművekbe, közben szórakoztató játékokon is részt vehettek. 

Rodica Baciu cégvezető Walt Disney-t idézve elmondta: „munkánk legfontosabb része a család, a család jelenti üzletünk alapkövét”. Ennek a megközelítésnek köszönhetően alakíthatták a családi vállalkozást országos üzleti hálózattá, és ezért szervezik a családi napot, mert ezáltal valódi otthont szeretnének teremteni az ügyfeleknek. „Mindig arra törekedtünk, hogy a marosvásárhelyi Škoda bemutatóüzletet hangulatossá, otthonossá, barátságossá tegyük, és hisszük azt, hogy mind a tavalyi, mind az idéni családi nappal sikerült ezt megvalósítanunk. 

Az eseményen barátainkkal, a nagy családunkhoz közel állókal találkozhattunk, akikkel remek időt tölthettünk el, a gyerekekkel együtt. Játszottunk, hiszen számos versenyt, nyereményjátokot és meglepetést tartogattunk barátaink számára. 

Ezúttal bevontuk a játékba a Škoda autócsalád „tagjait”, a legkisebbtől a legnagyobbig, a Škoda Fabiától a Škoda Karoqig. A Škoda az egyik legnépszerűbb családi autómárka, ezért döntöttünk úgy, hogy ezen az eseményen közelebb hozzuk a járművet a családokhoz, azokhoz, akik szeretik a több lóerő mozgatta autókat. 

Ezúttal megteremtettük azt a hangulatot és légkört azoknak az érdeklődőknek, akik először találkoztak a Škoda modellekkel. Láthatták, hogy a bemutatóüzletben mindig szeretettel fogadjuk ügyfeleinket, meggyőződhetnek arról, hogy mind az üzletben, mind a szervizben olyan kiváló szakemberek dolgoznak, akik érzik és megértik egy család szükségleteit, és azon igyekeznek, hogy ajánlataikkal, a szolgáltatással az egész család kedvében járjanak. 

Azzal a reménnyel zártuk a rendezvényt, hogy a több mint 60 személy – felnőttek és gyerekek egyaránt –, aki átlépte telephelyünk küszöbét, visszatér, és hagyományt teremtve jövőre ismét megszervezhetjük a családi napot. A rendezvény nemcsak a családi öröm és együttlét napja volt, hanem lehetőséget teremtett az új dolgok felfedezésére, az interaktív kapcsolatra, igazolva azt, hogy a Škoda Ingricop cég egy kreatív, az ügyfelek igényeit figyelembe vevő rugalmas partner. 

Köszönjük mindazoknak, akik részt vettek a Škoda családi napon, és visszavárjuk őket legközelebb is – mondta Rodica Baciu üzletasszony.