hétfő, június 25, 2018

Bajnok az MSE

Három fordulóval a labdarúgó 4. liga zárása előtt már biztos, hogy a Marosvásárhelyi MSE zárja az első helyen az idényt, miután a szerdai (hétközi) fordulóban Fehér Csaba edző csapata 8-0-ra győzött Dánoson, és a Marosoroszfalu, amely elviekben még utolérhette volna, vereséget szenvedett Marosludason. Jelenleg ugyanis tíz pont az éllovas előnye Marosludashoz képest, amit nem lehet három forduló alatt behozni, még úgy sem, hogy az MSE állni fog szombaton. (Részletes beszámolót a mérkőzésről keddi lapszámunkban közlünk – a szerk.)

A 4. ligás labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának eredményei: Nagysármás – Nyárádszereda 1-3, Marosludas – Marosoroszfalu 2-1, Mezőméhes – Dicsőszentmárton 0-3 (hivatalból), Nyárádtő – Szováta 2-3, Marosvásárhelyi Atletic – Kutyfalva 5-2, Ákosfalva – Náznánfalva 4-0, Dános – Marosvásárhelyi MSE 0-8.

Az élcsoport: 1. MSE 70 pont, 2. Marosludas 60, 3. Marosoroszfalu 59.

 

Hétvégi sportműsor

A labdarúgó 3. liga V. csoportjának 30. fordulójában, szombaton 18 órától: Radnóti SK – Medgyesi Gaz Metan II. A Szászrégeni Lendület szabadnapos.

A Maros megyei 4. labdarúgóligában a 28. forduló mérkőzéseit rendezik, a következő program szerint: Marosvásárhelyi Gaz Metan – Nagysármás (meggyesfalvi pálya), Nyárádszereda – Marosludas, Dicsőszentmárton – Nyárádtő, Szováta – Marosvásárhelyi Atletic, Kutyfalva – Ákosfalva, Náznánfalva – Dános. A Marosvásárhelyi MSE és Marosoroszfalu áll.