csütörtök, június 21, 2018

0-3-ról fordítva nyert az MSE

Háromgólos hátrányból állt fel Nyárádtőn a 4. ligás labdarúgó-bajnokság éllovasa a pontvadászat kilencedik fordulójában, szombaton: a Marosvásárhelyi MSE két gólt szerzett a hajrában, és megszerezte idénybeli nyolcadik győzelmét a kilenc lehetségesből, így őrzi hatpontos előnyét a szombaton ugyancsak diadalmaskodó, ezzel egyaránt 19 pontos Marosludas és Szováta előtt.

A kilencedik fordulóban három nagy gólkülönbségű győzelmet jegyezhettünk, amelyek közül az egyaránt marosvásárhelyi Gaz Metan és Atletic sikere a Dicsőszentmárton, illetve Dános ellen papírforma-eredménynek tekinthető a két vendégcsapat eddigi szereplése alapján, kevésbé számíthattunk azonban arra, hogy az elmúlt évad bajnoka, a Marosoroszfalu nyolcszor talál be Nyárádszeredán a házigazdák kapujába. Ugyancsak a játéknap eseménye, hogy immár Náznánfalva sem nyeretlen, a megyeszékhellyel szomszédos község csapata megszerezte idénybeli első győzelmét a Mezőméhes otthonában.

A 9. forduló eredményei: Marosludas – Kutyfalva 4-0, Nagysármás – Szováta 1-3, Marosvásárhelyi Gaz Metan – Dicsőszentmártoni Unirea Tricolor 7-0, Nyárádszereda – Marosoroszfalu 1-8, Marosvásárhelyi Atletic – Dános 8-0, Nyárádtő – Marosvásárhelyi MSE 3-4, Mezőméhes – Náznánfalva 0-2.