csütörtök, május 24, 2018

Újra találkoztak az ASA egykori tagjai

Idén is összehívta az AS Armata régi játékosait a klub egykori elnöke (1982-1998), Cornel Cacoveanu: idén január 2-án találkoztak a „fiúk” az egyik marosvásárhelyi vendéglőben.

A korábbi sportvezető hívó szavára megjelent Ilie Rus és Petra Aurel (mindketten volt vezetőségi tagok), valamint Mircea Ronea, Tiberiu Petriş, Nicolae Tâmpanaru, Tică Varodi, Floarea Ispir, Ştefan Gligore, Ioan Şleam, Gică Ciorceri, Varró Sándor, Szabó István, Fodor János, Márton László, Mircea Muntean, Adrian Botezan, illetve a fiatalabb generációt képviselő Török István, Tiberiu Gabor, Traian Bendorfean, Darius Miclea, Zsigmond Dénes, Cristian Porav, Aurel Pâslaru és Cosmin Ovidiu Petelean. 

A valamikori játékosok jó hangulatban elevenítették fel a régmúlt idők emlékeit.

Cosmin Ovidiu Petelean – aki a kilencvenes években játszott a csapatnál – , elmondta, hogy négy éve családostul kitelepedett Ausztriába, ott pedig a 8. ligában lévő ASK Ternitz edző-játékosa 39 évesen. 

George Ciorceri, az alakulat volt játékosa, majd edzője lapunknak elmondta, úgy tervezik, hogy ezután is minden év második napján találkoznak 14 órai kezdettel, ugyanakkor remélik, hogy a következő években még többen eljönnek, akár anélkül, hogy meghívót kapnának, mert mindenki, aki valaha magára öltötte a csapat piros-kék mezét, szívesen látott vendég az ünnepségen.